Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Radial

Adjektiv

Def.: Udgår fra en (tænkt) cirkels centrum og har retning ad en ret linje mod periferien.

”En kerne; drømme, ambitioner, behov. Udefineret og uforløst.
En process begynder med uendelige muligheder, retninger og forbindelser.
Punktet forvandles, defineres, materialiseres.
Til slut, - en perfekt cirkel.”

Radial er en international tegnestue for samtidsarkitektur, indretning og design.
Vores portfolio indeholder villaer, boligbyggeri, industri, samt kommercielle og offentlige byggerier i Skandinavien og Mellemøsten.
Tegnestuens arbejde tager udgangspunkt i det moderne verdensbillede, men søger tilbage til det basale - til enkelhed og de underliggende menneskelige behov. Dette kommer til udtryk i både organisering og formsprog; minimalistisk, rent og ærligt. Emner som natur, lys, materiale og bevægelse er grundlæggende vigtige, og understøtter tegnestuens ambition om at skabe helende arkitektur, mere end noget andet.
Hvert projekt begynder i klientens kernebehov og værdier, derefter i kontekstens beskaffenhed og potentiale. Konceptudviklingen er dybtgående og radikal, og stræber efter det højeste niveau af klarhed, konsistens og harmoni. Fortællingen skal være skarp, og arkitekturen slående.
Radial ApS er grundlagt i 2016 af arkitekt MAA Ariel Eisenberg, uddannet i Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Ariel er medlem af arkitekforeningen og har 10 års erfaring fra bl.a. Schmidt Hammer Lassen og PLH Arkitekter. I den anerkendte tegnestue Studio P2, har Ariel haft ansvaret for titals projekter såsom luksus villaer, familiehuse, kontorer og offentlige bygninger.

1
2
3
1
2
3

Opstartsmøde

Der afholdes et opstartsmøde på ejendommen, hvor de eksisterende forhold besigtiges og mulighederne for det kommende projekt diskuteres om bordet med underbyggende håndskitser.

Idéoplæg

Idéoplægget indeholder principielle plantegninger og 3d-modeller, suppleret med relevante beskrivelser, illustrationer og referencebilleder, der underbygger projektets hovedidé. Materialet præsenteres for bygherre ved et møde på tegnestuen.

Skitseforslag

Det endelige skitseforslag er en viderebearbejdning og revision af idéoplægget. Materialet indeholder plantegninger, snit- og facadetegninger samt fotorealistiske 3d-modeller, suppleret med relevante beskrivelser, illustrationer og referencebilleder. Materialet præsenteres for bygherre ved et møde på tegnestuen.

Udvalgte projekter